Første konsultasjon

Tann- og kjeveklinikken

Trykk på logoen for å komme til de nye nettsidene

Rommen tannhelse endrer navn til Tann- og kjeveklinikken

For deg som pasient hos oss medfører dette ingen endringer da våre lokaler og alle ansatte er de samme som før. Vår eneste endring er altså vårt klinikknavn!

Klinikken har vært på Rommen i 25 år(2013) og i den forbindelse var et navnebytte en naturlig del av vår feiring. Vi ønsket å bytte til et navn som beskriver bedre det vi driver på med.

Mange forbinder oss med tannregulering, men vi tilbyr alle typer                                                                                      tannbehandling for alle, i alle aldre.

Første konsultasjon

Ved første besøk hos oss vil behovet for tannregulering bli vurdert og diskutert. Det er ikke nødvendig å ha en henvisning. Vi ser på hvordan vi best mulig kan ordne din bittfeil med hensyn til tidspunkt, apparatur, behandlingstid og ønsker. Pasienten får vite hva behandlingen omtrent vil koste. Hvis det er nødvendig, så kan det i noen tilfeller være aktuelt å ta et røntgenbilde allerede på første konsultasjon.

Hvis det er bittfeil som er aktuelt å behandle nå og pasienten/foresatte ønsker å begynne, tar vi røntgenbilder, foto og avtrykk til gipsmodeller for å planlegge behandlingen nøye. Etter behandlingsplanleggingen møtes vi igjen for å presentere behandlingsplan og -avtale.

Hvis det er for tidlig i pasientens tannutvikling å begynne med tannregulering, vil vi avtale et nytt innkallingstidspunkt.