Rutiner ved henvisninger til Rommen Tannhelse

Tann- og kjeveklinikken

Trykk på logoen for å komme til de nye nettsidene

Rommen tannhelse endrer navn til Tann- og kjeveklinikken

For deg som pasient hos oss medfører dette ingen endringer da våre lokaler og alle ansatte er de samme som før. Vår eneste endring er altså vårt klinikknavn!

Klinikken har vært på Rommen i 25 år(2013) og i den forbindelse var et navnebytte en naturlig del av vår feiring. Vi ønsket å bytte til et navn som beskriver bedre det vi driver på med.

Mange forbinder oss med tannregulering, men vi tilbyr alle typer                                                                                      tannbehandling for alle, i alle aldre.

Henvisninger

Henvisninger kan sendes via e-post, pr post eller pr telefon. Henvisninger med sensitive personopplysninger SKAL sendes via helsenett.

Mange ringer pr telefon og får tildelt time til pasienten sin og da er det helt i orden at henvisningen blir ettersendt. Henvisningen kan også sendes med pasienten.

Det er ønskelig at personalia i henvisningen er oppdatert, da vi kontakter pasientene pr telefon eller brev for å sette opp time til konsultasjon og behandling.

Har dere relativt nye røntgenbilder av pasienten er det strålehygienisk og praktisk om bildene kan sendes til oss på mail eller CD. Sender du oss utskrift på papir er det ofte vi er nødt til å ta nye bilder for å stille riktig og sikker diagnose. Alle tilsendte henvisninger og røntgenbilder blir scannet inn i pasienten sin journal for å ha et sikkert og papirløst journalsystem.

I samband med implantatbehandling er det også hensiktsmessig og nyttig å få tilsendt dokumentasjon dersom pasienten har krav på HELFO refusjon. Det kan være journalutskrift, kliniske fotos, legeerklæringer, vedtak fra NAV eller studiemodeller.

Vi setter stor pris et godt samarbeid og vi registrerer alle henvisninger fortløpende

Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe.