Klinikken

Tann- og kjeveklinikken

Trykk på logoen for å komme til de nye nettsidene

Rommen tannhelse endrer navn til Tann- og kjeveklinikken

For deg som pasient hos oss medfører dette ingen endringer da våre lokaler og alle ansatte er de samme som før. Vår eneste endring er altså vårt klinikknavn!

Klinikken har vært på Rommen i 25 år(2013) og i den forbindelse var et navnebytte en naturlig del av vår feiring. Vi ønsket å bytte til et navn som beskriver bedre det vi driver på med.

Mange forbinder oss med tannregulering, men vi tilbyr alle typer                                                                                      tannbehandling for alle, i alle aldre.

Våre lokaler er toppmoderne, med lyse farger og frostede glassvegger som tar vare på det vesle dagslyset man har her på nordkalotten. Innredningen har glatte overflater som gjør renholdet enkelt og lettvint. Integrerte høyttalere i taket gjør at alle behandlingsrom kan tilby bakgrunnsmusikk fra alle verdensdeler via nettradio. Medbragt musikk kan også spilles hvis dette er ønskelig for å kunne slappe av eller mestre tannlegeskrekk. Nytt balansert ventilasjonsanlegg gir frisk og temperert luft året rundt.